Nyt bibliotekstilbud til voksne på Rosmus Skole

Nu kan du låne, aflevere og gå på opdagelse i bøgernes verden på Rosmus Skole. Syddjurs Bibliotek åbner en splinterny Bogautomat i Aulaen på Rosmus Skole.

Det er nu blevet endnu lettere at benytte sig af Syddjurs Bibliotek, når du fra den 6. september kan få bragt biblioteksmaterialer direkte til den nye Bogautomat på Rosmus Skole.
Bogautomaten er en udlånsautomat, hvor du kan låne de bøger, blade, cd’er og film, som du ellers ville have lånt fra et af de andre biblioteker i Syddjurs Kommune.

Mangler du en bog her og nu eller har du lyst til blive inspireret til nye læseoplevelser, så har vi fyldt hylderne ved Bogautomaten med mere end 100 forskellige bøger og magasiner for voksne, som bare står og venter på dig!
Gå på opdagelse og find den læseoplevelse, som du ikke vidste, du havde lyst til.

Der er adgang til Bogautomaten i hele skolens åbningstid:

Mandag: 7-18
Tirsdag, onsdag og torsdag: 7-21
Fredag: 7-18

Du kan bestiller alt det, du drømmer om fra SyddjursBibliotek.dk eller på Bibliotek.dk. Så får du direkte besked, når vi har materialerne klar til dig på Rosmus Skole.

Har du brug for hjælp til at finde læselysten igen? Tag fat i os, så pakker vi et udvalg helt særligt til dig og sender det til Bogautomaten. Så kan du hente det hele, når du har tid.

Kontakt os på syddjursbibliotek@syddjurs.dk, eller ring til os på 87 53 57 10.