eReolen Global

eReolen Global er en digital service til dig fra landets biblioteker. eReolen Global indeholder ca. 5000 engelske e-bøger og netlydbøger

eReolen Global ligner eReolen, men er en selvstændig hjemmeside. Adressen på websitet er www.ereolenglobal.dk. Du kan bruge eReolenglobal på din pc, men du kan også tilgå titlerne via en app. App’en findes til iOS, Android og Windows.

Som borger i Syddjurs Kommune og som registeret låner på biblioteket  kan du låne 2 titler ad gangen, og du kan reservere op til 2 titler ad gangen.

Log eReolen Global.dk på din pc:

- Skriv ereolenglobal.dk i din browser.

- Klik på ’Log på’ og vælg dit bibliotek i menuen.

- Log ind med dit lånernummer og den pinkode du bruger, når du låner bøger på biblioteket.

- Hent det gratis program ’Adobe Digital Editions’ for at downloade e-bøger til din pc eller Mac. Eller læs bøgerne online på hjemmesiden uden brug af ’Adobe Digital Edition’ eller anden software.

Se også denne vejledning

Kom på eReolen Global på din tablet iPhone eller lign.:

Indtil sommeren 2017 har app'en heddet "Overdrive", og det er fortsat muligt at hente og benytte denne app. "Libby" er navnet på en ny app, som i løbet af efteråret kommer til helt at erstatte "Overdrive" appen. Uanset, om du bruger "Overdrive-" eller ”Libby-” appen, kan du søge eReolen Global frem under Library, logge ind med dit biblioteksnummer og låne og downloade e-bøger og lydbøger på engelsk til din telefon eller tablet.

For flere oplysninger se nedenstående vejledninger:

Libby vejledning

Overdrive vejledning

  Gå til eReolen Global nu