eReolen

eReolen er bibliotekernes ebøger og netlydbøger på nettet. Med eReolen har du adgang til tusindvis af titler fra landets forlag. Du kan streame titlerne fra eReolen online på din computer, mens du med eReolens app til iOS og Android kan både streame og downloade titlerne.

Du har adgang til over 4100 lydbøger og 8600 e-bøger, og du finder både skønlitteratur og faglitteratur til børn og voksne. 

 

  Gå til eReolen nu

 

 

Stream og download

Du kan streame ebøger og lydbøger på computer og smartphone/tablet. Hvis du vil downloade ebøger og lydbøger, skal du benytte eReolens app.

Hent eReolens app i App Store eller Google Play.

Med app'en kan du nemt hente e-bøger ned til offline læsning på iPad/iPhone og Android-enheder. Det giver dig mulighed for at tage de gode læseoplevelser med dig på togturen, i sommerhuset eller andre steder uden netforbindelse.
 
Du kan læse meget mere om eReolens app og software i brugervejledningerne på eReolens hjælpe-side.
 
Antal lån og aflevering

Som borger og registreret bruger på Syddjurs Bibliotek kan du max låne 2 ebøger samtidigt og 2 netlydbøger samtidigt. Lånetiden er 30 dage pr. titel og du skal være opmærksom på, at det ikke er muligt, at aflevere en lånt titel før de 30 dages udløb.

Har du opbrugt din månedskvote, så husk der er nogle af titlerne, som du altid kan hente. De titler der altid er tilgængelige og som ikke tæller med i månedskvoten, kan du kende på de blå ikoner på bogens forside.

Reservation

Hvis titlen ikke er ledig for udlån, vises en reservationsknap i stedet for en låneknap. De titler, der kræver reservering, er markeret med orange i søgeresultaterne, mens titler, der er ledige til udlån, markeres med grønt. Du kan reservere 3 titler ad gangen.

Du kan få overblik over de reserverede titler på ’Min side’/’Mine lån’, hvor du også kan holde øje med, hvor mange dage der er tilbage, inden titlen bliver ledig til udlån. Herfra kan du også slette en reservering.

Første gang du laver en reservation på hjemmesiden eller i app’en, skal du opgive dine kontaktoplysninger. Når en reserveret titel er blevet ledig til udlån, får du besked om dette via SMS og mail. Når en titel meldes ledig til udlån, skal du låne den indenfor 48 timer efter, at den er blevet ledig, ellers bortfalder din mulighed for at låne titlen.

 
For at låne e-bøger på Syddjurs Bibliotek kræver det, at du er låner på biblioteket og bor i Syddjurs kommune.
 
 

Materialer