For skoler

Syddjurs Bibliotek har flere forskellige tilbud for lærere og elever i Syddjurs.

Anderledes biblioteksorientering

På folkebiblioteket vægter vi livslang læring og ikke mindst lærelyst. Derfor har vi udarbejdet en række tilbud om biblioteksbesøg i og ude af huset; alle med kant og udgangspunkt i engagerende formidling.

Skolen i virkeligheden

På portalen Skolen i virkeligheden kan du se vores tilbud her. Klik for at se flere detaljer om det enkelte tilbud og tilmelde jer.
Du finder alle tilbud til skoleklasser fra de forskellige udbydere i Syddjurs Kommune her. Du kan klikke på luppen til højre i menulinjen og skrive dine søgeord.
Her kan du vælge at se alle Syddjurs-udbydernes forløb inden for en kategori, f.eks. Motion & Bevægelse eller Kultur & Samfund.

Særlig lånetid

Som lærer har du mulighed for at oprette et lærerlånerkort, der giver dig 2 måneders lånetid i stedet for den normale lånetid på 1 måned.
Kontakt biblioteket, hvis du er interesseret i at få oprettet et lærerlånerkort.
Med lånerkortet kan du frit låne blandt vores mange forskellige materialer, samt bestille hjem fra andre biblitoteker. Vi kan særligt anbefale vores Klakx-tasker, der bl.a. understøtter finmotorikken, fantasien og samarbejdsevnerne.

HUSK:
Skoleklasserne i Syddjurs er altid velkomne på biblioteket!
I kan bruge biblioteket alle dage fra kl. 8.00-22.00.

Er I 18 år eller derover, kan I åbne døren med jeres sygesikringskort.

Er I under 18 år, kan I lukke jer ind sammen med en voksen.

Se også de betjente åbningstider her.

På biblioteket kan I finde information til opgaver, den gode bog til frilæsning, lave gruppearbejde eller bare have det rart. Det er jeres bibliotek.