Legenden om sten, saks, papir

Børnebibliotekarernes bedste eventyrlige bøger - oktober

Eventyrlige oktober er i fuld gang! Vi inviterer alle børn og voksne til at finde eventyrligheden sammen med os hele måneden.

Denne gang er det børnebibliotekarernes bedste eventyrlige bøger, for alle børnebibliotekarerne har budt ind og det er blevet til en dejlig blanding af nye underfundigheder og fantastiske klassikere – og der er også lækre bøger med til de lidt større søskende.

Vores eventyrlige familieudfordring er også med. Den er fuld af leg med sprog og fantasi, læselyst og ren hygge!

Rigtig god og eventyrlig fornøjelse

Anne-Marie:
Legenden om sten, saks, papir for 4 - 8 år
En eventyrlig quest – en rejse, hvor tre krigere drager ud for at finde deres ligemænd. De lever ikke lykkeligt til deres dages ende, men kæmper lykkelige i al evighed.

Katrine:
Axel og mus på den store rejse for 4 - 8 år
Det store eventyr om Axel og mus’ mærkværdige skattejagt, fuld af fænomenale billeder at gå på opdagelse i sammen.

Kis:
Nattergalen for 4 - 7 år
Det er et dejligt eksotisk eventyr om det naturlige=ægte frem for det kunstige. Og så er der plads til eftertanke.

Louise:
Holgers hat for 1 - 3 år og
Forestil dig det for 3 - 6 år
To dejlige bøger om at gå på opdagelse i verdenen med åbne og fantasifulde øjne!

Pernille:
Det gyldne kompas
for 12 - 14 år
Onde videnskabsmænd, parallelle verdener og en meget menneskelig helt, det er et hæsblæsende eventyr!