Simone de Beauvoir

Børnebibliotekarens bedste nye bøger - september

Det er både klogt og sundt at læse sammen, men det er jo også dejligt. Derfor får I her vores bud på de bedste nye bøger for de 0-6-årige.

Små mennesker, store drømme for 3 - 5 og 4 - 6 år
En serie bøger om mennesker der er gode at kende og lære af, her er det kvindeforkæmperen Simone de Beauvoir og kunstneren Frida Kahlo. Find flere fra serien på syddjursbibliotek.dk!

Fem sjove æg for 1 - 3 år
Fine rim, tal-leg og dinosaurer i multifarvede og –mønstrede æg, denne bog har det hele til de mindste.

Bitte, Pølse og havet for 2 - 5 år
Om alligevel at prøve noget man faktisk ikke gider, enten fordi det er keeedeligt eller måske i virke-ligheden lidt skræmmende. Og så at opdage at man kan - og vil - mere end man tror. Hurra for at rykke grænser på en god måde!

Tæl og tal om ting til havs for 2 - 5 år
Sjove finde– og tælle opgaver til alle detektiver. Kig, find og tæl også sammen i Tæl og tal om vilde dyr, om dinoerne og om dyr på landet.