Børnebibliotekarens bedste nye bøger - september

Det er både klogt og sundt at læse sammen, men det er jo også dejligt. Derfor får I her vores bud på de bedste nye bøger for de 0-6-årige.

Mit farvestrålende dyreatlas for 3 - 5 år
En bog der åbner verden for de mindste, det er uvurderligt!

Stephen Hawking for 4 - 6 år
Det er aldrig for tidligt at drømme stort - i bogserien "Små mennesker, store drømme" kommer vi tæt på bemærkelsesværdige menneskers liv, og det er godt lavet og fuldstændig i børnehøjde, som her i denne om den fænomenale fysiker Stehpen Hawking. En fantastisk bog at blive klogere af.

Hvad stiller man op med Triste for 4 - 6 år
En fin bog med en god indstilling til følelsen tristhed - at det er ok at være trist engang imellem, så længe man behandler følelsen og ikke mindst sig selv med omsorg. Det kan være svært at snakke om følelser med de helt små, her er et godt udgangspunkt.

Det passer perfekt - tal for 0 - 2 år
Lækker serie for de mindste, hvor tydelige for-højninger og fordybninger får siderne til at passe sammen på finurlige måder, som alle små - og store - fingre vil elske at udfordre.
Læs også:
Det passer perfekt - dyr  for 0 - 2 år
Det passer perfekt - gård  for 0 - 2 år
Det passer perfekt - ord  for 0 - 2 år

Og så lige en af de gode gamle, I ikke må gå glip af:
He he, Hasse for 3 - 6 år
Om de seje unger Ine og Hasse, der altid kan selv, en sur grævling, store sten, dynamit og talefejl, der ikke holder nogen tilbage. Hasses uforglemmelige "tak for dybanit, græbling" er blevet et uundværligt citat hjemme hos os.