Børnebibliotekarens bedste nye bøger - oktober 2018
Børnebibliotekarens bedste nye bøger - oktober 2018

Børnebibliotekarens bedste nye bøger - oktober 2018

Det er både klogt og sundt at læse sammen, men det er jo også dejligt. Derfor får I her mine bud på de bedste nye bøger for de 0-6-årige.

Tanken er at jeg hver måned fremover viser jer de bedste blandt de bøger jeg er stødt på - så glæd jer til mange fantasiske højtlæsnings-stunder med jeres børn.

Alle tre vil lege to for 2 - 5 år
Fantastisk lækker og rammende bog om et evigtgyldigt emne. Den er min nye absolutte favorit, fordi den er så simpel og dyb på samme tid. Ahhh….

Du er superelsket for 3 - 6 år
Det kunne godt blive klistret og sødsuppe-vammelt, men det her er tværtimod en rigtig fint fortalt bog om at DU er elsket - også når der er skrål og skrig, du er verdens største bandit eller når du bare er langt væk hjemmefra.
Et selvværds-boost til både børn og forældre.

Max vil kysse 3 - 6 år
Selvom gorillaen er stor og virker voldsom, er han en varm sjæl, der bare så gerne vil kysse. En kærlig historie til alle børn (og voksne) med store armbevægelser.

Den lange, spændende vej til børnehaven for 4 - 5 år
Her er ingenting som vi kedelige voksne tror, når børnene finder fine ting på vejen: En fugl på vej på eventyr (jeg troede det var et lommetørklæde), en kvælerslange (et snørebånd?) og meget mere. Længe leve børns fantasi!

Materialer