Børnebibliotekarens bedste nye bøger - oktober

Det er både klogt og sundt at læse sammen, men det er jo også dejligt. Derfor får I her mine bud på de bedste nye bøger for de 0-6-årige.

Tanken er at jeg hver måned fremover viser jer de bedste blandt de bøger jeg er stødt på - så glæd jer til mange fantasiske højtlæsnings-stunder med jeres børn.

 

Alberts træ for 3 - 6 år
Hvorfor tuder Alberts ellers så hyggelige træ? HOLD OP MED AT RÅBE!”, råber Albert  - men alt bliver først godt, da Albert rigtig lytter til træet.
(OBS til jer professionelle: Bogen her er ren ICDP!)

Derhjemme for 1 - 2 år
Dejligt med en bog for de allermindste med fotografier - det ser vi ikke ret tit, og det giver genkendelighed og masser at snakke om.

Min allerførste fagbog om rummet for 4 - 6 år
Fascinerende billedfagbog, med masser af ny viden at snakke om - der var bestemt også noget jeg ikke vidste :-) Der findes billedfagbøger om ALT mellem himmel og jord og de er perfekte at blive klogere af, sammen.

Mimbo Jimbo finder en ven for 1 - 3 år
Mimbo Jimbo er altid fræk, opfindsom og sød. Her finder han fine ting - et spejlæg, en lille sten og en stor sten... Han minder kort sagt enormt meget om de 3-årige jeg kender...

Læsefif for sprogets skyld:
Hold fokus på barnets interesse og snak om det, barnet har lyst til at snakke om. En god snak om prutter, søde katte eller Paw Patrol er også sprogstimulering!

 

Materialer