Børnebibliotekarens bedste nye bøger - november 2018
Børnebibliotekarens bedste nye bøger - november 2018

Børnebibliotekarens bedste nye bøger - november 2018

Det er både klogt og sundt at læse sammen, men det er jo også dejligt. Derfor får I her mine bud på de bedste nye bøger for de 0-6-årige.

Tanken er at jeg hver måned fremover viser jer de bedste blandt de bøger jeg er stødt på - så glæd jer til mange fantasiske højtlæsnings-stunder med jeres børn.

Buller er vred!  for 1 - 3 år
Altså, nogen gange er man jo bare så vred.
Og det er faktisk ret hårdt, så det er dejligt med et kram bagefter. Her er der ingen forbudte følelser, men plads til at Bullers vrede går hele linen ud. Vi kan alle genkende os selv i billederne af Buller, der bliver mere og mere elektrisk, for til sidst at skvatte sammen i mors bløde favn, aaaah.
Læs også de andre fantastiske Buller-bøger af Mervi Lindman.

Axel elsker biler - nu med brandbiler for 3 - 6 år
Bogen her har i virkeligheden 10 år på bagen, men den er så fænomenal, at den er blevet fejret med en ny-udgivelse, nu med brandbiler! Her er rim der smitter og en historie der rammer lige i barne-hjertet, for ”Axel elsker biler, elsker alt hvad der kan køre, og han plager far og mor til de er ved at blive skøre…”. Glæd jer til at opleve resten.

Den her bog har lige stjålet men kat! for 3 - 6 år
Helt crazy historie, hvor selve bogen æder alle der er med i den - bogen her bryder bogstaveligt talt rammerne og det er sjovt! Lad endelig være med at afsløre det for børnene, men det ender med en kildetur...
Læs også de andre ”Den her bog…”-bøger af Richard Byrne.


Og så lige en af de gode gamle, I ikke må gå glip af:

Verdens stærkeste mand for 5 - 9 år
En både blid og stærk historie om at gøre sit bedste for dem man elsker højest, skrevet med en stemning og et sprog der fanger, og som jeg har forelsket mig håbløst i.


Rigtig god læselyst!

 

Materialer