Børnebibliotekarens bedste nye bøger - marts 2019

Det er både klogt og sundt at læse sammen, men det er jo også dejligt. Derfor får I her vores bud på de bedste nye bøger for de 0-6-årige.

Hvem sover på 12. sal? for 3 - 6 år
Den her er sjov! Med hamsterværelser og sære sengekammerater.
Hr. Snork tjekker ind på et hotel, men der er konstant noget i vejen med værelserne, så hvem ender med at sove hvor?

På udflugt-serien for 2 - 4 år
Findebøger for de mindste!
Fine OG solide papbøger, med søde tegninger og masser af billeder at gå på opdagelse i og snakke om.

Her i naturen—en billedordbog for 2 - 5 år
Super lækker bog for alle der vil vide mere om naturen og hvad der er specielt ved f.eks. natten, skoven eller Vesterhavet.

Anker og råbemanden for 3 - 5 år
Anker og far er kommet for sent op og far bliver mere og mere hektisk. Heldigvis ved Anker præcis hvordan man klarer råbemanden.
Jeg tror alle børn og forældre vil kunne genkende sig selv og deres morgener her, jeg kan i hvert fald. Og jeg vil gerne være lidt mere som Ankers far.

Den ensomste hval i verden for 4 - 7 år
Et sted ude i havet svømmer en hval helt alene, ingen andre hvaler kan høre den fordi den synger på en frekvens andre hvaler er døve for.
Super fin bog om at være alene, men er hvalen i virkeligheden det?

Og så lige en af de gode gamle, I ikke må gå glip af:

Linnéa i måneskinnet for 4 - 6 år
Jeg er ret glad for Linnéa. Hun oplever altid nogle svære ting, som giver gode overvejelser og snakke.
Linnéa og måneskinnet handler om at være trist og ked af det indimellem og hvordan der alligevel er balance i livet.

Rigtig god læselyst!