Klovnen der bare ikke var særlig sjov
Klovnen der bare ikke var særlig sjov

Børnebibliotekarens bedste nye bøger - juli

Det er både klogt og sundt at læse sammen, men det er jo også dejligt. Derfor får I her vores bud på de bedste nye bøger for de 0-6-årige.

Klovnen der bare ikke var særlig sjov for 5 - 10 år
Alle der i virkeligheden er lidt bange for klovne, kan her få øjnene op for de skjulte kvaliteter. For klovnen der bare ikke var særlig sjov sætter i stedet gang i de vigtigste tanker hos publikum omkring manegen og hos os der læser. En fin, fin livsbekræftende og tankevækkende historie.

Træernes ukendte liv fra 6 og op
En slags lillebror til storhittet ”Træernes hemmelige liv” for voksne. Her får også børn indblik i træernes mysterier, der mindst én gang får jer til at tænke ”kan det virkelig passe?!”

Bagdele på bondegården for 1 - 3 år
Lækre bagdele, kraftige sider og et lille mysterium til opklaring. Og så er der endda lagt op til dans til sidst, her er en bog med godt humør :-)

Mit monster og mig for 4 - 7 år
Lettilgængelig historie om at finde balance i de svære følelser alle, også børn, tumler med, og som nogle gange fylder alt for meget.

Dyr med udstyr for 3 - 5 år
Altså, alene titlen: ”Dyr med udstyr” - så er jeg solgt, det er da skægt! :-) Og så er det faktisk også lærerigt, for her er en lækker bog, der både taler til sanser og hjerne; det er altid fedt at blive klogere.

Biler og både for 1 - 3 år
Til alle jer, der aldrig får nok af bøger om ting der bevæger sig! Her er alt med hjul, motorer og fremdrift i det hele taget, godt peppet op med fine ting at føle og se på, så sanserne bliver masseret grundigt. Alletiders bog til de mindste.

Og så lige en af de gode gamle, I ikke må gå glip af:
Barn af bøger for 5 - 7 år
JEG ELSKER DEN HER BOG! (og jeg vil lade billederne tale for sig selv…)

Materialer