Børnebibliotekarens bedste nye bøger - juli

Det er både klogt og sundt at læse sammen, men det er jo også dejligt. Derfor får I her vores bud på de bedste nye bøger for de 0-6-årige.

Mørkemusen for 3 - 6 år
”Om at være et stille væsen i en overvældende verden”, står der bag på bogen og jeg kan ikke sige det bedre. Om den frygtsomme Mørkemus, der bliver lidt en helt til sidst, men ikke ved at ændre sig og blive sej og stærk, han finder blot styrken i at være sig selv.

Dyr og Farver for 0 - 2 år
Dejlige kraftige pegebøger der kan holde til lidt af hvert, og med fine fotografier der understøtter genkendeligheden.

Man må ikke spise sine klassekammerater for 4 - 6 år
Når man fylder lige vel meget i en klasse, kan det være svært at starte i skolen og få nye venner - man mener det godt, men armbevægelserne og reaktionerne gør det ikke nemt for de andre at komme tæt på.
En dejlig bog at snakke ud fra.

I bad med hvalen for 2 - 4 år
Lækker lille historie om hvordan et bad kan blive rigtig sjovt. Læs også af samme forfatter ”Så let, så tung” og ”Så højt oppe”, begge fantastiske bøger for de mindste.

Og så lige en af de gode gamle, I ikke må gå glip af:

Man skal tænke sig godt om, når man skal til te hos fugl for 3 - 6 år
Fuld af børnelogik og gå-på-mod, her er det ikke den nemmeste vej der dur, men tvært imod den mest fantasifulde og udfordrende, når mus skal op i træet til te hos fugl. Hurra for mod på udfordringer!

Rigtig god læselyst!