Ma æ dat?
Ma æ dat?

Børnebibliotekarens bedste nye bøger - februar

Det er både klogt og sundt at læse sammen, men det er jo også dejligt. Derfor får I her vores bud på de bedste nye bøger for de 0-6-årige.

Babys bog for 0 – 2 år
Det er bare altid dejligt med enkle billeder, klare farver og et godt og kraftigt håndtag.

Rod og Bjørne tegner for 3 - 5 år
Om når gode venner bliver uvenner og venner igen, og alt det der sker undervejs. Her er både ”min”-mentalitet, blyanter i øret og hysteriske skrigture og alligevel ender det alt sammen godt. STOR genkendelighedsværdi for både børn og voksne.

Hej! for 3 - 5 år
Så fin bog om så mange ting: Modsætninger, former, farver og med rim der virker rigtigt godt, alt sammen noget vi gerne vil øve; men endnu mere vigtigt om al den forunderlighed, forskelligartethed og skrøbelighed der findes i vores verden. Bliv klogere på alt det sammen og pas godt på det.

Hej panda! for 1 - 3 år
Her en bog for alle elskere af nuttede dyr. Siderne er sprængfyldte af pandaer, pandaer og flere pandaer - Hurra for pandaer og gentagelser!

Charles Darwins Arternes oprindelse for 6 - 10 år
Smuk og indbydende bog om et svært forståeligt emne, der er helt grundlæggende viden for os alle, og som her bliver fremragende formidlet. En rigtig god bliv-klogere-læseoplevelse.

Og så lige en af de gode gamle, I ikke må gå glip af:
Ma æ dat? for 4 - 8 år
Ja, hvad er det?! Bogen er skrevet på insekt-sprog og derfor egentlig umulig at forstå, men via billederne og oplæserens indlevelse forstår børnene den fuldstændigt alligevel, det er sprogmagi :-) Den er så sjov at læse højt!

Materialer