Vinder af novellekonkurrence

Vinderne af landsdækkende novellekonkurrence fundet

Alle mellem 10 og 18 år kunne deltage - læs de fantastiske vinder-noveller her.

Hvert år holder Herluftholm Slot en fantasy bogmesse. Her kan man møde mange af de gode, danske forfattere og gå på bogjagt.

I den forbindelse afholdes også en novellekonkurrence som alle mellem 10 og 18 år kan deltage i.
Bidragene fra hele landet bliver først givet til det lokale bibliotek, hvor de bliver læst igennem og sorteret så de bedste i deres kategori går videre.
Simon fra Faxes novelle var 1 af de 3 noveller som der blev sendt videre til bedømmelse fra Faxe Bibliotek.

Den berømte forfatter, Benni Bødker, stod for bedømmelsen af novellerne i kategorien 16-18 år, og han valgte altså Simons novelle som den bedste.

Novellen hedder "Med døden i hælene", hvilket må siges at være dækkende for handlingen.

"Har du nogensinde stoppet op og undret dig over, hvor vi forsvinder hen, når vi dør? Stiger vi mon til himmels og nyder det evige liv? Eller begraves vi i jorden blot for at omsluttes af det evige mørke? Det er da et relevant spørgsmål at stille, for vi mister alle livet en dag; det er et faktum. Man kan ikke løbe fra døden, og man kan bestemt ikke skjule sig fra ham."

Sådan starter novellen. Har du lyst til at læse mere, så tryk her!
Her finder du også de to andre vinder-noveller.

Oprindeligt skrevet af Morten Kok, Faxe Kommunes Biblioteker.