De 8 deltagere

Vinder af Syddjursmesterskabet i Oplæsning 2019 – SiO 2019

Af Anonym (ikke efterprøvet)
24.05.19
Der var spænding til det sidste, da 8 Syddjurs-skoler deltog i oplæsningskonkurrencen Syddjursmesterskabet i Oplæsning 2019 på Rosmus Skole.

Hver skole sendte 5. klasses bedste oplæser. Deltagerne havde deres klassekammerater med til opbakning - og der var stor opbakning undervejs!

Alle 8 deltagere var fantastisk dygtige til at læse op, så der var skarp konkurrence om at være den allerbedste. Dommerne blev sat på en hård prøve.

De 3 dommere var:
Pernille Brinch fra Time2Learn
Steen Sidenius er forfatter og underviser forfattere
Anne-Marie van de Weerd er børnebibliotekar i Syddjurs Bibliotek

Der var en boggave til alle de 8 dygtige oplæsere. Og så var der ros fra dommerne. Deltagerne var ...
Oscar fra Ebeltoft Skole
Sarah fra Marienhoffskolen
William fra Rønde Skole
Josefine fra Rosmus Skole
Amalie fra Ådalsskolen
Claudia fra Hornslet Skole
Mille fra Kolind Skole
Frederik fra Thorsager Skole

Vinder blev William fra Rønde Skole. Han vandt et gavekort på 1.000 kr. til klassekassen. Der blev vild jubel fra klassen og så styrtede de op på scenen til William.

SiO er et samarbejde mellem Syddjurs Bibliotek og skolebibliotekarerne i Syddjurs’ folkeskoler, men friskolerne er også velkomne til at deltage.

Sponsorer: Aros Savværk, Bog & Idé Grenaa og Syddjurs Kommune.

Se Lokalavisens artikel og video her: http://syddjurs.lokalavisen.dk/nyheder/2019-05-23/-William-blev-%C3%A5rets-opl%C3%A6ser-i-Syddjurs-5005336.html

SiO 2019 - kollage - side 1
SiO 2019 - kollage - side 2