Vi åbner igen!

Vi har åbnet vores biblioteker igen med midlertidige åbningstider. Det er desværre ikke muligt at lukke sig selv ind med sundhedskort uden for åbningstiderne.

Ebeltoft Bibliotek (på Vestervej 17)*
Mandag – torsdag kl. 10-16
Lørdag 10-14

Hornslet Bibliotek
Mandag – torsdag kl. 12-18
Lørdag kl. 10-14

Rønde Bibliotek
Mandag – torsdag kl. 12-18

Kolind Bibliotek
Mandag, onsdag og torsdag kl. 13-18

Der er lukket 2. Pinsedag 1/6

Det Rullende Bibliotek og Bogautomaterne i Pindstrup, Lime, Rosmus og Ryomgård kan desværre ikke åbne foreløbigt.

Bestillings-hotline:
Her kan du få hjælp til at reservere materialer til f.eks. læsekredse, opgaver og lignende.
Ring på tlf. 24 91 69 15 mandag til torsdag kl. 12.00 - 17.00

I den midlertidige åbningstid kan du:

• Låne og aflevere materialer
  • Hente og låne reserveringer
  • Opholde dig på biblioteket og læse aviser, magasiner ig lignende
  • Få hjælp til bestillinger af materialer
  • Hente batterier til høreapparater
  • Betale gebyrer
  • Fra 8. juni: Aflevere post til kommunen i de opstillede postkasser
  • Fra 8. juni: Bestille tid til borgerservice, pas og kørekort på Hornslet Bibliotek via Syddjurs Kommunes Callcenter: tlf. 87 53 50 00

Du kan desværre stadig IKKE:

• Lukke dig selv ind med dit sundhedskort uden for åbningstiderne.
  • Få hjælp til borgerservicespørgsmål (Ebeltoft Bibliotek, Rønde Bibliotek, Kolind+)
  • Bruge pc’er eller printer.

*Særligt for Ebeltoft Bibliotek:
Vi er i gang med at flytte biblioteket fra Vestervej til Maltfabrikken. Derfor åbner vi kun for et ”Minibibliotek” på Vestervej med mulighed for at:

• Aflevere lånte materialer
  • Lån et udvalg af 10dags-lån.
  • Hente og låne reserverede materialer

Angående gebyrer:

• Der tilskrives ikke gebyrer på materialer, som skulle have været afleveret perioden fra d. 12. marts til d. 14. juni.
  • Gebyrer på materialer, som skulle have været afleveret inden lukkeperioden (d. 12. marts 2020), skal stadig betales.
  • Fra d. 15. juni 2020 tilskrives igen gebyrer som normalt materialer, der er afleveret for sent.