Læs og lyt med børnehaveReolen

Velkommen til BørnehaveReolen

03.06.20
Det sprudler, spirer, kribler og krabler uden for i denne tid – og hvad er mere oplagt end at gå på opdagelse i haven eller i skoven sammen med ungerne? Og læse/høre gode bøger om naturen.

I nyhedsbrevet ”Det kribler og krabler” fra eReolen kan du finde digitale bøger om fauna og flora i skoven, lige fra krible-krabledyr og skovbundsplanter til gode historier om fugle, pattedyr og træer. Klik/tryk på "Her" og der linkes videre til bøger og inspirationssider på eReolen.

Bøgerne er udvalgt til aldersgruppen 3-6 år, og det eneste, det kræver, er, at du eller barnet har et lånerlogin til jeres lokale bibliotek. Hvis du ikke allerede er låner i Syddjurs Bibliotek, kan du oprette dig som låner med NemID øverst på Syddjurs Biblioteks hjemmeside.

Du kan hente Gyldendals aktivitetshæfte, der ligger på eReolen

Rigtig god læselyst!