Tegn en god nyhed

Tegn en god nyhed og vind fede præmier!

Forestil dig en rigtig god nyhed for børn. Hvad handler nyheden om? Prøv så at tegne den, så godt du kan.

Hvert år i november fejrer folkebibliotekerne, Biblo.dk og UNICEF børnenes egen grundlov.
Den hedder Børnekonventionen og er lavet for at beskytte børn i hele verden.

Vi fejrer Børnekonventionen med en tegnekonkurrence:

Alle børn mellem 7 og 14 år kan deltage.
Du kan tegne din tegning på et af bibliotekerne i Syddjurs, men du kan også tegne derhjemme, i skolen eller hvor du nu lige har lyst.
Husk at uploade din tegning på biblo.dk senest d. 30. november 2018.

Sådan er du med i tegnekonkurrencen

• Tegn din gode nyhed
  • Scan eller tag et billede af din tegning
  • Læg billedet ind i gruppen Tegn verden her biblo.dk eller aflever din tegning til os på biblioteket.

Du kan uploade din tegning fra d. 1. - 30. november 2018.
Husk at skrive hvad du hedder, hvor gammel du er og lidt om, hvad der er på din tegning.
Du kan hente en skabelon til din tegning her.

Hvis du har på problemer med at få lagt din tegning ind i gruppen, kan du aflevere den på biblioteket, så de kan sende den til os.

Hvad kan man vinde?

Der er præmier til de flotteste og mest kreative tegninger.
Når konkurrencen er slut, finder en jury de 3 bedste tegninger, som vinder en masse spændende præmier.
Vi ser både på tegningen og på det, du skriver om tegningen, når vi skal udvælge vinderne.

Derudover samler vi de 20 bedste tegninger, som vi sætter sammen til en lille bog. Bogen kan bagefter hentes på biblo.dk og fra UNICEFs danske hjemmeside: unicef.dk

Se de tidligere vindere

Se de 3 vindere fra 2017 og vinderne fra 2016 her.
Se også de 20 bedste tegninger, som vi har samlet i et lille hæfte fra 2016 og 2017.