Syddjurs Bibliotek genåbner endnu mere

24.06.20
Vores biblioteker er åbnet igen. Fra torsdag d. 25. kan du igen lukke dig selv ind på biblioteket med dit sundhedskort hver dag fra kl. 6-22.

Åbningstid med biblioteksbetjening:

BMA / Bibliotek, Museum, Arkiv
Maltfabrikken, Ebeltoft

Lørdag: 10-14

Biblioteket i Hornslet*
Lørdag: 10-14

Biblioteket i Rønde

Biblioteket i Kolind+
Mandag, onsdag og torsdag: 13-18

* Hornslet Bibliotek. Husk, at du skal bestille tid, hvis du skal have pas eller kørekort. For øvrig borgerservice gælder, at du skal ringe til Syddjurs Kommunes Callcenter på tlf.nr. 87 53 50 00.

PC og print kan benyttes i alle huse – dog først i løbet af uge 28 i Ebeltoft.

Bogautomaterne i Ryomgård, Rosmus, Lime og Pindstrup er desværre stadig lukkede.

Det Rullende Bibliotek kører efter sin normale køreplan til og med uge 27 og igen fra uge 32.
Det ÅBNE Rullende Bibliotek kører hver onsdag, torsdag og fredag ud og holder i hhv. Ådalen, Nimtofte og i Mørke - du kan læse mere om Det ÅBNE Rullende Bibliotek her.
Sommerferiebogbus: Mens bussen holder ferie fra sin køreplan - mandag og tirsdag i ugerne 28, 29, 30 og 31 - kører den i stedet ud i sommerlandet. Læs mere om sommerferiebogbussen i sommerlandet her.