Djurslands Retshjælp

Retshjælpen kommer ikke på bibliotekerne indtil efter 1. maj, men ...

12.03.20
... du kan ringe i Retshjælpens sædvanlige åbningstid.

Besked fra Retshjælpen:

Vigtig info:"

Kære borger.
Vi må konstatere, at flere borgere ikke møder op på bibliotekerne hvor vi yder rådgivning grundet usikkerheden om Corona. Da mange af vores rådsøgende er ældre og syge, er vi bekymret for at yde personlig rådgivning. Der er mange mennesker ind og ud af dørene på bibliotekerne hver dag. Både for at beskytte borgerne og vores rådgivere er der ingen personlig rådgivning på bibliotekerne indtil 1. maj 2020. Vi ser hvordan situationen er til den tid og om vi kan genoptage den personlige rådgivning. Det skal bemærkes, at retshjælpen fortsat har åben 15 timer om ugen. Vi er klar ved telefon, mail og FaceTime i retshjælpens åbningstid.
Vi ser frem til at byde jer velkommen igen."

Tlf.: 2892 8015 (Mandag kl. 10-15, torsdag kl. 9-14, torsdag kl 17-19 og fredag kl. 10-13.)
Mail: mail@djursret.dk
Hjemmeside: http://www.djursret.dk/