Nye spændende læringstilbud til Syddjurs' skoler

Skoletilbud fra Syddjurs Bibliotek i skoleåret 2018/2019

Velkommen til jeres folkebibliotek og velkommen til vores tilbud om biblioteksbesøg. På jeres folkebibliotek fokuserer vi på læselysten, lærelysten og dygtiggørelsen af alle elever, og her finder I tilbud med et twist for alle, fra indskolingen over mellemtrinnet til udskolingen.
Vi glæder os til, at vi ses til engagerende formidling på folkebibliotekerne i Ebeltoft, Hornslet, Rønde og Kolind eller til udvalgte tilbud ude hos jer på skolerne.

Se alle tilbuddene her

Hvornår?
Der er løbende  mulighed for at booke aftaler. Vi vil gerne opfylde alle ønsker om aftaler, men vi har ikke nødvendigvis plads til det i kalenderen. Lav derfor gerne aftalerne i god tid.

Hvordan?
Send jeres ønsker og spørgsmål til syddjursbibliotek@syddjurs.dk.
Så kontakter vi jer for at få en aftale på plads.

Find mere information:
Alle skoletilbuddene, evt. med flere oplysninger, kan også findes på Skolen i virkeligheden.