Nye Covid-19-retningslinjer fra 29/10

28.10.20
Du kan sagtens stadig komme på biblioteket, dog skal du huske følgende:
  • Bær mundbind – bortset fra, når du sidder ned (krav om mundbind gælder ikke børn under 12 år).
  • Man må ikke samles i grupper på mere end 10 personer*.
  • Husk at bruge håndsprit og vask hænder.
  • Husk at holde afstand på mindst 1 m.

*Andre regler gælder ved skolebesøg, arrangementer og bookning af mødelokaler.

Arrangementer

• Syddjurs Bibliotek afholder arrangementer under hensyntagen til de gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.
  • Arrangementer for over 10 personer er stadig tilladt, så længe deltagerne hovedsageligt vender ansigterne i samme retning.
  • Vi afholder størstedelen af vores arrangementer. Syddjurs Biblioteks hjemmeside opdateres løbende i forhold til evt. aflysninger. Derudover får alle billetkøbere direkte besked ved aflysninger på sms og/eller mail via vores billetsystem.
  • Ønsker man alligevel ikke at deltage i et arrangement, kan man naturligvis få refunderet sin billet. Skriv da gerne direkte til lilar@syddjurs.dk.