Ny app: Biblioteket

Du kan nu bruge Syddjurs Bibliotek i en lækker app. Læs mere her:

VIL DU HAVE DIT BIBLIOTEK PÅ MOBILEN?

Du kan bruge Biblioteket app’en, som er hele dit bibliotek samlet i een app. Her kan du søge, reservere, blive inspireret og app’en hjælper dig med at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer. Hele dit bibliotek i én app :)

HVAD KAN DU MED APP’EN?

Biblioteket app’en har et moderne og brugervenligt design, og funktionerne er fleksible og intuitive i brug. Med Biblioteket app’en har du altid dit bibliotek lige ved hånden. Søg, reserver, bliv inspireret, login og se din lånerstatus.

BLIV INSPIRERET !

Biblioteket app’en er spækket med inspiration og formidling. Du kan finde en masse hylder med inspiration som eksempelvis Danske debutanter fra eReolen, Store romaner, Børnenes univers, For de 9-14 årige - sjove bøger og meget mere.

SØG PÅ TVÆRS AF ALT !

Du kan søge på tværs af fysiske og digitale materialer, så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i eReolen app - så bliver det ikke nemmere.

HENT DEN I APP STORE ELLER I GOOGLE PLAY

Når du henter app’en i app store eller google play skal du vælge din kommune, og så er du igang. Login er det samme som du bruger via vores website.

Prøv den ! God fornøjelse.