Nedlukning forlænget til og med 7. februar.

I forlængelse af de forlængede, skærpede coronarestriktioner, er bibliotekerne i Syddjurs desværre fortsat lukkede til og med d. 7. februar 2021.

Vi bestræber os på at svare på alle de spørgsmål, der opstår, og håber, at I vil være tålmodige med os. Vi opdaterer løbende her på siden.

Det Rullende Bibliotek kører ikke.

Bogautomaterne i Pindstrup, Lime, Rosmus og Ryomgård vil ikke kunne benyttes.

Hvad med de bøger, der har afleveringsfrist, imens I har lukket?

Du bliver ikke pålagt gebyr, selv om den oprindelige afleveringsdato overskrides - dette gælder også materialer fra biblioteker andre steder i landet. Vi opdaterer, når vi ved mere om, hvordan du kan aflevere materialer, når vi åbner igen.

Hvad med reservationer?

Det er ikke muligt at reservere materialer på hjemmesiden eller via bibliotek.dk. Reservationer, der allerede er klar til afhentning, bliver stående på hylden, indtil vi åbner igen.

Kan jeg booke lokaler?

Alle lokalebookinger aflyses i perioden indtil 7. februar 2021. Du er velkommen til at forespørge på booking af lokaler efter d. 7. februar - med forbehold for at nedlukningen forlænges.

Hvad med arrangementer?

Alle arrangementer til og med 7. februar er aflyst. Hold øje med vores hjemmeside. I tilfælde af aflysning refunderes købte billetter.

Hvordan finder jeg ud af, hvornår I åbner igen?

Vi informerer løbende på syddjursbibliotek.dk, i app'en Biblioteket og på vores facebookside Syddjurs Bibliotek.

Hvad skal jeg gøre, når jeg løber tør for læsestof?

Husk, at du altid kan benytte det digitale bibliotek - bl.a. eReolen, RB Digital og Filmstriben, hvor du kan låne e-bøger, lydbøger, podcast, tidsskrifter og film hele døgnet.

Du kan også nu bestille en bogpose. Læs mere her.

Er du studerende, forsker eller underviser?

Hvis du har behov for materiale til undervisnings- eller forskningsbrug, kan du skrive til syddjursbibliotek@syddjurs.dk, så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe.

Kan jeg kontakte mit bibliotek?

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail - vi sidder dagligt klar til at svare.

Du kan også ringe til os mellem 10:00 og 15:00 på de dage du normalt ville kunne få betjening. Dog lørdag 10:00-14:00.

Biblioteket i Hornslet: 87 53 56 70

Biblioteket i Rønde: 87 53 51 60

BMA-Maltfabrikken i Ebeltoft: 87 53 57 10

Kolind+: 87 53 57 80

Du kan også komme benytte dig af Biblioteksvagten nederst i højre hjørne her på siden.

Mangler du batterier til høreapparater, kan de bestilles online her.

Har du spørgsmål til Borgerservice beder vi dig besøge kommunens hjemmeside her.