Ledige pladser i bibliotekets læseklubber

Har du lyst til at diskutere litteratur med andre? Så er en læseklub måske lige noget for dig!

I læseklubberne mødes man ca. en gang om måneden og diskuterer udvalgte bøger. Biblioteket skaffer bøger, anmeldelser og andet baggrundsmateriale og sørger for, at der er kaffe og te på kanden til møderne.

Der er i øjeblikket ledige pladser i følgende læseklubber:

Onsdage kl. 19 på Rønde Bibliotek (første gang 18./9.).
Første bog: ”Vi er brødre”, Iben Mondrup. Tilmelding på mail til jn@syddjurs.dk eller syddjursbibliotek@syddjurs.dk

Torsdage kl. 19 på Rønde Bibliotek – Debatlæsekreds (første gang 19./9.).
Første bog: ”Vesten mod vesten”, Rune Lykkeberg. Tilmelding på mail til jn@syddjurs.dk eller syddjursbibliotek@syddjurs.dk

Torsdage kl. 18.30 på Ebeltoft Bibliotek (første gang 5./9.).
Første bog: ”Ar”, Audur Ava Olufsdottir. Tilmelding på mail til khede@syddjurs.dk eller syddjursbibliotek@syddjurs.dk

Deltagere fra sidste sæson, som har tilkendegivet et de ønsker at fortsætte, behøver ikke at tilmelde sig igen.

Bøgerne kan hentes fra 8. august på hhv. Rønde Bibliotek og Ebeltoft Bibliotek.