Læsernes bogpris 2020

Læsernes bogpris 2020 - deltag i afstemningen

25.03.20

Stem på din favorit til Læsernes bogpris 2020

10 danske titler fra 2019 er nomineret, og du kan være med til at finde vinderen. Læs om de nominerede og stem på din favorit her.

Afstemningen er allerede i gang og slutter søndag den 12. april 2020.

Når du stemmer, deltager du samtidig i lodtrækningen om 10 signerede bogpakker med de nominerede bøger.

De 10 nominerede til Læsernes bogpris 2020

(Her er link til omtale på Litteratursiden og link til ereolen. Der er stadig max. 2 udlån til ebøger og 2 udlån til netlydbøger pr. måned til hver låner - og så de blå titler.)

Stem og vind!

Gå ind på www.berlingske.dk/bogpris og stem på din favorit blandt de 10 nominerede. Du kan stemme frem til d. 12. april.

Prisen uddeles i et samarbejde mellem Danmarks Biblioteksforening og Berlingske, med Litteratursiden og landets folkebiblioteker som tætte samarbejdspartnere.

Listen over tidligere vindere kan ses på db.dk/læsernes-bogpris

Oprindeligt skrevet af pia, Aalborg Bibliotekerne.