Hold Hjernen Frisk med yoga, oplæsning og frokost

Er du pårørende til en demensramt, så er dette for dig! Kom med på otte ugers mental rejse, med det ene formål at have det rart, lande i kroppen, lade dig inspirere og at lære nye mennesker at kende, som befinder sig i samme livssituation som dig.

I en hverdag fyldt med gøremål, hvor du ofte står med ansvaret, er gruppen et åndehul og et frirum, hvor der er plads til bare at være. Her er det dig, der skal opleve ro. Hvert møde består af en blid yoga- og meditationspraksis, et digt- eller en novelleoplæsning, samt en snak over en fælles frokost. Vi sætter god tid af til det sociale, så I kommer til at lære hinanden bedre at kende og får muligheden for at skabe et nyt netværk.

Initiativet Hold Hjernen Frisk er landsdækkende og støttet af Nordeafonden og det er derfor ganske gratis at deltage. Forløbet er skabt i et samarbejde mellem Syddjurs Bibliotek, Demensteamet i Syddjurs Kommune og yogalærer Thea Green. Dine værter er bibliotekar Sussi Lund Gadmar og Thea Green. Du behøver ingen kendskab til hverken yoga eller litteratur for at være med.

Tid og sted: onsdage i perioden 27/10-15/12 kl. 09.30-12.30 på Kulturhotellet i Rønde
Tilmelding og spørgsmål: Sussi Lund Gadmar, slj@syddjurs.dk / tlf. 24916936

Der er begrænset antal pladser!

Vi glæder os til at møde jer!

Læs mere om Hold Hjernen Frisk hos DGI: www.dgi.dk/holdhjernenfrisk