Hold hackerne ude!
Hold hackerne ude!

Hold hackerne ude!

Lokal filmkonkurrence for unge - se vinderfilmen her

Vinder af konkurrencen blev Alberte, Signe og Marinus’ film:


Publikumsfavoritten blev en rapsang lavet af demo-rådet:Kommunens afdeling for IT og digitalisering har sammen med SSP afviklet en filmkonkurrence under titlen Hold hackerne ude. Dommerpanelet har valgt en vinderfilm og en publikumsfavorit, begge film som på sjov og vedkommende vis fortæller om sikkerhed og IT.

Digitaliseringsstyrelsen afviklede sammen med en række samarbejdspartnere kampagnen ”Vi holder hackerne ude” i slutningen af 2017.  Kampagnen gav gode råd til hvordan man kunne blive sikker på både computer og mobile enheder.

I forlængelse af kampagnen har afdelingen for IT og digitalisering sammen med SSP ønsket at formidle budskabet til de unge. Derfor blev der afholdt en filmkonkurrence, hvor alle unge fra 7. klasse til 25 år kunne indlevere film. Vinderne ville vinde en gratis tur til Djurs Sommerland inklusiv mad.

Formanden for udvalget for familie og institutioner og medlem af dommerpanelet Kirstine Bille udtaler:

- Det er rigtig vanskeligt, at få unge til at ændre deres IT vaner og en pjece rækker ikke igennem. Derfor er det en god ide at få unge til at producere indhold til unge. Vi har fået to sjove og gode film, som vi kan bruge til målgruppen. De kan forhåbentlig være med til at øge bevidstheden om emnet. Det kan jo have store konsekvenser for den enkelte at miste kontrollen over sine enheder. På dommerpanelets vegne vil jeg takke deltagerne i konkurrencen og ønske vinderne god fornøjelse med præmien.

SSP er det lokale kommunale samarbejde mellem Skole, Socialforvaltning og Politi.

Tags
Materialer