Hent dine bøger i Dagli’Brugsen i Lime

Hent dine biblioteksbøger i Bogcafeen i Ryomgård

Som en del af Syddjurs Kommunes kulturpolitik er det fra den 7. juni kl. 15 nu også muligt at afhente reserverede bøger og andre biblioteksmaterialer i Bogcafeen i Ryomgård. I Bogcafeen er der nemlig forsøgsvis sat en udlåns- og afleveringsautomat op, som vil være tilgængelig i husets åbningstid.

Der vil også stå udvalgte biblioteksmaterialer til inspiration, lige til at låne med hjem. Du låner materialerne ved at bruge dit sygesikringsbevis på den opstillede automat. Du kan naturligvis også aflevere materialerne igen på automaten.

Den eneste betingelse for at låne er, at du skal være oprettet som låner på Syddjurs Bibliotek. Det kan du blive ved at møde personligt op i Bogbussen eller på et af bibliotekerne i Syddjurs i den betjente åbningstid og medbringe dit sygesikringsbevis.

Bogbussen vil stadig holde i Ryomgård hver tirsdag kl. 18.15-19-15 som en del af den sædvanlige bogbusrute.

For at få det nye bibliotekstilbud godt i gang, vil der være en biblioteksansat til stede på udvalgte tidspunkter, som annonceres i Bogcafeen. Her vil du også kunne blive oprettet som låner på Syddjurs Bibliotek (husk sygesikringsbevis). Første gang er tirsdag d. 7. juni kl. 15-18.