Djurslands Retshjælp

Gratis retshjælp - kun på TELEFON og MAIL for øjeblikket

12.08.20
Gratis retshjælp hvis du har brug for rådgivning om skilsmisse, forældremyndighed, arv, fast ejendom, leje af bolig o.s.v. // RETSHJÆLPEN TRÆFFES FOR ØJEBLIKKET KUN PÅ TELEFON OG MAIL

Vigtig information fra Djurslands Retshjælp:
- "Grundet de seneste anbefalinger fra regeringen og opfordring til hjemmearbejde i Aarhus, er Djurslands Retshjælp ikke fysisk til stede på Randers Bibliotek og Rønde Bibliotek.

- Vi holder åben i den normale åbningstid pr. telefon (2892 8015). Derfor kan rådsøgende kontakte retshjælpen og få juridisk rådgivning mandage kl. 12-16, torsdage kl. 10-14 og fredage 9-11.

- Rådsøgende kan også sende en mailmail@djursret.dk.

- Dette gælder indtil videre til slutningen af august. Vi holder øje med, hvad regeringen melder ud og vil vende tilbage, når der er ændringer.”

------

Når Retshjælpen kan komme igen, bliver det kun på Rønde Bibliotek og på Randers Bibliotek.
(Retshjælpen kommer ikke mere på Hornslet Bibliotek, da der ikke har været mange henvendelser der.)

Hjemmeside: www.djursret.dk
E-mail: mail@djursret.dk

Telefontid: Hver mandag kl. 12-16, torsdag kl. 10-14 og fredag kl. 9-11 på telefonnummer 28 92 80 15

Der tages desuden forbehold for aflysning ved sygdom o.a. Tjek retshjælpens hjemmeside på www.djursret.dk.