Familieudfordring hele april

Vi udfordrer jer! Vi har fundet 3 finurlige ting og udstillet dem på jeres lokale bibliotek, men hvad kan de?

Snak sammen om, hvad I tror, og skriv en lille beskrivelse af tingene på de konkurrenceark I også finder på biblioteket. Hvis I ikke har et korrekt svar, sætter vi stor pris på et fantasifuldt!

Aflever konkurrencearket på biblioteket og vær med i kampen om at vinde bogen: ”Min første store bog om verden”, for ca. 5-10 år.
Vinderne udvælges baseret på korrekte og/eller fantasifulde besvarelser og får direkte besked, senest d. 17/5.

Og når I så er godt i gang med at snakke sammen om hvordan ting virker, udfordrer vi jer også til at læse og snakke sammen om vores fantastiske fagbøger for børn, bliv inspireret nedenfor!