Eventyr-bingo. Designed by pngtree

Eventyrlig oktober - i dit eventyrlige bibliotek

21.09.20
Her kan du læse om det du kan på biblioteket i hele oktober, i efterårsferien og om de enkelte arrangementer i oktober ...

Hele oktober:
Familiudfordring. Læs, snak, hyg - mens I udforsker eventyrligheden i de gode historier og kan vinde en eventyrlig bogpræmie.

I efterårsferien:
Eventyrlig skattejagt. Gå på skattejagt i børnebiblioteket, løs gåderne og find de hemmelige spor.

Og så er der masser af teater, slanger, fantasy, robotter og eventyrbingo:

Fantasy til tweens. Er du vild med troldmænd, tryllestave, drager og magi? Få inspiration til fede fantasybøger.

Mal en robot til at lyse med en helt speciel maling og et lille batteri. Lav sjove og flotte robot-kort i pap og papir.

Boris og den glade løve. En humoristisk forestilling om musikanten Boris og løven.

Kejserens nye klæder. En forrygende forestilling for hele familien med det vidunderlige eventyr om Kejseren, som er så fokuseret på sit eget udseende,
at han slet ikke opfatter, at 2 svindlere narrer ham og hele hoffet

En eftermiddag med slanger. Mød en vaskeægte kongeboa og få mere at vide om slanger og hvordan man håndterer dem

At være for lille. En forestilling for de allermindste om den lille, frække og sjove Kylling. Livet kan være lidt svært, når man er for lille til at være sammen med de store.

Fyrtøjet. Et musikalsk eventyr om kærlighed, fantasi og hittepåsomhed. Da Emma var lille, elskede hun at høre bedstefar fortælle om sit eventyrlige liv. Men da hun blev en stor pige, begyndte hun at stille spørgsmål: Kan det virkelig passe, at bedstemor var en rigtig prinsesse? Fik bedstefar faktisk hjælp af tre store hunde?

Eventyrbingo. Eventyrbingo for hele familien. De eventyrlige bingoplader er hentet lige ud af eventyrenes verden.

Se datoer, tid og sted samt yderligere oplysninger for arrangementerne i den vedhæftede folder eller på vores hjemmeside under det enkelte arrangement, hvor der også tilmeldes.