Det selvbetjente Rullende Bibliotek er klar igen

Fra fredag d. 1. oktober kan man igen benytte Det selvbetjente Rullende Bibliotek en gang om ugen i Skørring, Nimtofte og Mørke.

Syddjurs Biblioteks selvbetjente bogbus har haft en længere pause, dels på grund af corona-restriktionerne og dels på grund af tekniske problemer. Men nu kan Syddjurs Bibliotek endelig melde klar igen.

Ideen med det selvbetjenteRullende Bibliotek er, at det skal være meget mere end en bogbus. Det skal være et mobilt videnscenter og en forlængelse af de tjenester Syddjurs Bibliotek ellers tilbyder i de fire biblioteksbygninger i kommunen.

I den selvbetjente bogbus kan man frit lukke sig ind ved hjælp at sit sundhedskort og låne bøger, læse dagens avis og gå på jagt efter gode læseoplevelser på hylderne.

De bøger du vil låne, udlåner du selv på en udlånsautomat i bussen. Du skal blot være oprettet som låner på Syddjurs Bibliotek.

Du finder det selvbetjente Rullende Bibliotek ved Ådalsskolen i Skørring om onsdagen, ved Kirkens Korshær i Nimtofte om torsdagen og ved Dagli’Brugsen i Mørke om fredagen.

Alle dage 10:00-18:00

Derudover kører det Rullende Bibliotek naturligvis stadig sin faste rute om mandagen og om tirsdagen, hvor der også er betjening i bussen.