Det Rullende Bibliotek

Det ÅBNE Rullende Bibliotek

15.06.20
Du får endnu mere bibliotek i Ådalen, Nimtofte og i Mørke.

Det Rullende Bibliotek bliver nemlig parkeret fyldt med bøger og andre materialer, som du kan låne og aflevere, som du ønsker.

Bussen holder følgende steder:
Ådalsskolen, Cirkuspladsen ved Børnehuset Ådalen, Kløvevej 1, Mørke: onsdag kl. 9.30-18
Nimtofte ved Kirkens Korshær, Stationsvej: torsdag kl. 9.30-18
Mørke ved Dagli'Brugsen, Stationsvej: fredag kl. 9.30-18

Husk blot dit Sundhedskort – det er din adgangsnøgle til bussen.

Der vil ikke være betjening af bibliotekspersonalet på disse dage med Det ÅBNE Rullende Bibliotek.

Syddjurs Bibliotek vil indimellem få hjælp af nogle frivillige, som du måske nogle gange vil møde i Det ÅBNE Rullende Bibliotek. Det kan være en, der kører bussen eller står for en aktivitet i noget af den tid, Det Rullende Bibliotek holder dér.

Har du lyst til at være frivillig, har du ideer til aktiviteter eller har du spørgsmål? Så kontakt Anette på tlf.nr. 3036 5174 eller på mail andh@syddjurs.dk.