DM i novelleskrivning
DM i novelleskrivning

Deltag i DM i novelleskrivning – for unge

Er du god til at skrive? Er du mellem 16 og 19 år eller går på en ungdomsuddannelse eller i 10. klasse? Så har du chancen nu for at deltage i DM i novelleskrivning og vinde et skrivekursus mm.

Udgivne forfattere udvælger 20 deltagere fra hele landet på baggrund af de indsendte noveller. Hvis din novelle bliver udtaget, får du tilbudt en plads på skrivekurset den 23. og 24. november 2019 på Vallekilde Højskole på Sjælland, hvor du sammen med de andre udvalgte vil blive undervist af professionelle forfattere. Derudover er der mulighed for at deltage i Litt Talk festivalen den 1. og 2. februar 2020.

DM i novelleskrivning for unge 2019 har til formål at skabe opmærksomhed omkring det helt unge vækstlag inden for litteratur og skærpe unges interesse for ophavsretten.

Krav for at deltage i konkurrencen

Du skal:

  • Selv have skrevet novellen (mellem 2000 og 8000 anslag inkl. mellemrum, én novelle pr. deltager)
  • Være mellem 16 og 19 år, gå i 10. klasse eller være indskrevet på en ungdomsuddannelse og da højst være 21 år
  • Være klar til at komme til Vallekilde Højskole i weekenden den 23.-24. november 2019

Der er fællesarrangeret gratis overnatning og bespisning på Vallekilde Højskole for de udvalgte deltagere. Transport til Vallekilde betales af deltageren selv. OBS! Tidligere DM-vindere, dvs. deltagere på novellekurserne i 2013, 2014, 2015, 2016 og 2017 og lyrikkurset i 2018 kan ikke deltage i konkurrencen. 

Sådan gør du

Klik dig ind på https://www.efond.dk/dff/. Her følger du anvisningerne, og kopierer din novelle ind i det elektroniske skema. Se også: http://danskforfatterforening.dk/dm/
Fristen for deltagelse er onsdag den 4. september 2019 kl. 12.

Læs her, hvordan Dansk Forfatterforening håndterer dine oplysninger: http://danskforfatterforening.dk/vores-struktur/datapolitik/

Konkurrencen er arrangeret af Dansk Forfatterforening og Vallekilde Højskole, og støttet af Autorkontoen og efond.dk.

Med venlige hilsner

Dansk Forfatterforening