BOGBINGO 2022

Elsker du at læse? Er du nysgerrig? Og vil du gerne udfordre dine læsevaner? Så er BOGBINGO 2022 lige noget for dig!

I BOGBINGO samler man ikke på tal, men på gode læseoplevelser og bingopladen er fyldt med 12 meget forskellige kategorier. For at deltage skal du:

• Læse eller lytte til 12 bøger, der passer ind i kategorierne på bingopladen.
  • Angive på listen på bagsiden af pladen, hvilke titler du har læst. Kun bøger du har læst eller lyttet til ende tæller med.
  • Aflevere den udfyldte BOGBINGO-plade på dit lokale bibliotek senest mandag den 9. januar 2023.

Som i et traditionelt bingo er der naturligvis fede præmier på højkant. Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har fået pladen fuld. Hovedpræmien er en lækker litterær gavekurv.

Vi uddeler desuden et antal ”sidegevinster”, hvor vi trækker lod blandt alle, afleverede bingoplader – også dem der ikke har nået at få pladen fuld.

Inspiration
På dit lokale bibliotek vil du hele året kunne finde inspiration til læsning inden for de forskellige kategorier, ligesom vi selvfølgelig vil komme med masser af anbefalinger og inspiration både her på siden, på Facebook og Instagram.
Tirsdag den 1. marts og mandag den 5. september kan du deltage i inspirationscafé på hhv. Biblioteket i Rønde og BMA. Læs mere og tilmeld dig her:

BOGBINGO 2022: Inspirationscafé | Syddjurs Bibliotek

Herunder kan du selv downloader bingopladen.