Igen bogautomat i Ryomgård

Bogautomaten i Ryomgård er genåbnet - på Marienhoffskolen

04.11.20
Bogautomaten i Midtdjurshallen, som har været ude af drift siden coronanedlukningen i marts er genopstået på Marienhoffskolen.

Efter en længere nedlukning af bogautomaten i Midtdjurshallen er vi glade for at kunne meddele borgere i Ryomgård og omegn, at der igen er en bogautomat i Ryomgård. Den eneste forskel fra tidligere er, at automaten har skiftet plads og nu er placeret på Marienhoffskolen, nærmere betegnet i skolens PLC/skolebibliotek. Der er adgang til automaten gennem skolens hovedindgang i skolens åbningstid.  Alle skal bære mundbind, når de går ind på skolen for at bruge automaten.

Ved bogautomaten finder du udvalgte biblioteksmaterialer til inspiration, som er lige til at låne med hjem og du kan afhente reserverede materialer, som er bestilt til afhentning ved automaten på Marienhoffskolen. Husk at logge ind på hjemmesiden og vælg Marienhofskolen som afhentningssted eller ring eller skriv til Syddjurs Bibliotek og få os til at hjælpe dig med det.

Du kan bestille, låne og afhente de samme materialer til bogautomaten, som til et hvilket som helst af de øvrige biblioteker i kommunen.

Bestil bøger, film, spil, magasiner eller andre materialer her på Syddjurs Biblioteks hjemmeside.

Når dine bestilte materialer er klar til dig, bliver de pakket og sendt til bogautomaten, hvor du kan afhente dem. OBS! Der går op til et par timer fra du får besked om, at materialerne er klar til afhentning og til at du kan hente dem.

- Og husk at du kan låne og aflevere frit mellem alle kommunens biblioteker, bogautomater og Det Rullende Bibliotek, som stadig holder i Ryomgård ved Brugsen hver tirsdag mellem kl. 15.55 og 16.55.

Den eneste betingelse for at låne er, at du skal være oprettet som låner på Syddjurs Bibliotek.
Er du endnu ikke låner? Læs mere her.

Har du spørgsmål eller ønsker til noget på bogautomaten, så kontakt os på 8753 5670 eller send en mail på syddjursbibliotek@syddjurs.dk med dine ønsker eller spørgsmål

Adresse:
Marienhoffskolen, Marienhoffvej 11B, 8550 Ryomgård

Åbningstider:
Man – tor 7.00-17.00
Fre 7.00-16.00
Lør – søn LUKKET
Lukket i skoleferier og på helligdage