Bogautomat i Ryomgård holder flyttedag

Syddjurs Biblioteks bogautomat i Ryomgård bliver nu testet i en helt ny sammenhæng, nemlig i byens sportshal.

Siden juni 2016 har man kunnet låne og aflevere bøger fra Syddjurs Bibliotek på en udlåns- og afleveringsautomat i Bogcaféen i Ryomgård. Automaten blev sat op som led i bibliotekets forsøg med nye måder at tilbyde biblioteksbetjening i landdistrikterne.

I samarbejde med distriktsrådet og frivillige i Ryomgård Bogcafé har Syddjurs Bibliotek nu besluttet at lave et nyt forsøg, hvor bogautomaten bliver sat op i IF Midtdjurs’ klublokale i Midtdjurs-hallen.

”Vi har været rigtig glade for forsøget med bogautomaten i Bogcaféen, og glæder os nu til at teste, hvad der sker, når vi stiller bogautomaten op i en helt ny sammenhæng”, udtaler Claus Pettersson, leder af Syddjurs Bibliotek. ”Vi vil som bibliotek gerne gøre en forskel for hele Syddjurs Kommune og være til stede – ikke bare i kommunens fire biblioteksbygninger, men også på andre måder og i andre sammenhænge”.

Selvom bogautomaten flytter, så fortsætter det gode samarbejde mellem Bogcaféen og Syddjurs Bibliotek.

Der er adgang til bogautomaten alle hverdage fra kl. 15.30-19, og derudover kan man få adgang ved at bruge sit adgangskort til Fitness. For at bruge bogautomaten og reservere bøger fra Syddjurs Bibliotek skal man være oprettet som låner på Syddjurs Bibliotek. Det kan man blive ved brug af NemID her på www.syddjursbibliotek.dk eller ved personligt fremmøde på et af bibliotekerne.