Bogautomaten på Rosmus Skole

Bogautomat genåbnet på Rosmus Skole

07.02.20
Bogautomaten på Rosmus Skole virker nu igen efter en ombygning af lokalerne på skolen. Og der åbnes nu en time tidligere om morgenen

Det er derfor nu igen muligt at låne bøger, magasiner, film og musik fra Syddjurs Bibliotek på automaten.

I tilknytning til Bogautomaten findes en samling af bøger, som løbende bliver udskiftet. Det betyder, at lånerne altid kan finde ny og spændende litteratur lige til at låne med hjem. Det er også muligt at reservere materialer på bibliotekets hjemmeside eller i app’en ”Biblioteket” til afhentning på Rosmus Skole.

Bogautomaten på Rosmus Skole kan benyttes mandag og fredag kl. 6-18 og tirsdag, onsdag og torsdag kl. 6-21. Der lukket i skoleferier, weekender og på helligdage.
P.gr.af skolens vinterferie kan der lånes og afleveres bøger fra mandag d. 17. februar