Gå sammen. Danmarks Indsamling 2023

BØRNENES DANMARKS INDSAMLING: Børn går sammen for Syriens udsatte børn

09.01.23
Gå en tur og hjælp med at samle ind til udsatte børn i Syrien.

Sådan lyder budskabet, når DR Børn og en række samarbejdspartnere - herunder landets biblioteker - engagerer landets børn og unge i den gode sags tjeneste. Novo Nordisk Fonden donerer 20 kr. til Danmarks Indsamling for hver gået kilometer, der registreres på dr.dk/vigårsammen.

Fra d. 9. januar til d. 4. februar kan børn, unge og voksne gå ture sammen, og alt tæller! En gåtur i skoven, en gåtur til bageren, en gåtur hen på biblioteket...

Hver gang et barn har gået en kilometer, donerer Novo Nordisk Fonden 20 kroner til Danmarks Indsamling. Lørdag d. 4. februar afsløres det i Danmarks Indsamling-showet på DR1, hvor mange kilometer børnene samlet har gået for Syrien.

Bag Børnenes Danmarks Indsamling står DR Lær, Ramasjang og Ultra, FDF, Dansk Skole Idræt og landets biblioteker.

Registrer kilometerne
Hver en kilometer tæller, når man registrerer den. Det kan man gøre på følgende måder:

- På dit lokale bibliotek
- På www.dr.dk/vigårsammen

På dit bibliotek kan du også få udleveret et flot diplom for de kilometer, I har gået.