Mange blev fotograferet som Pippi

Børnekulturnatten i Rønde og vinderen

Af Anonym (ikke efterprøvet)
15.11.17
Der var mange børn med gang i - også i bibliotekets rum i Kulturhotellet på Børnekulturnatten. Her er billeder og vinderen af vores konkurrence!

Biblioteket havde fokus på mange af de gode børnebøger. Og børnene tegnede ... gik i Pippis sko ... hoppede som Snøvsen ... blev fotograferet som Pippi ...  deltog i vores konkurrence... og var superseje til bogkast! Der blev uddelt mange points!

Børnene skulle svare på, hvem der havde sat sporene. Og de rigtige svar er
Pippi
Snøvsen
Marienhønen Evigglad
Cykelmyggen Egon
Emil (fra Lønneberg)
Silas og den sorte hoppe

Og vinderen af konkurrencen er:
Sophie Beck Holm på 5 år. Sophie har vundet et gavekort på 400 kr. til boghandlen i Rønde.

Der var så travlt, at vi kun nåede at tage par billeder undervejs. Og så her er også et par foto, fra inden det gik i gang.

Lige om lidt tegnes her på livet løs Det kræver stor koncentration at tegne

Det kræver stor koncentration at tegne Lige om lidt KASTES der med bøger Der kommer også lige et mere spændende billede af de bøger, der blev brugt til bogkast :-)