Biblioteksposer to-go

Bestil en bibliotekspose To-Go fyldt med gode bøger nøje udvalgt af personalet på Syddjurs Bibliotek.

Om biblioteksposen skal være fyldt med krimier eller kogebøger eller begge dele er helt op til dig.

Du kan ønske dig en pose med bøger indenfor specifikke genrer og emner, eller vælge noget der minder om din yndlingsforfatter og lade dig overraske. Du kan også ønske dig bestemte bøger, og du får dem med hvis de ikke er udlånt til andre. Uanset hvad du ønsker, så lægges der vægt på at sammensætte et udvalg der giver stor læseglæde.

Det er selvfølgelig også muligt at få lydbøger, musik, film og bøger med stor skrift. Skriv blot dine ønsker  i kommentarfeltet.

Bestiller du til børn skal du huske at angive alder, så kan vi nemmere finde det rigtige til dine børn. Du kan bestille biblioteksposen To-Go til afhentning på Biblioteket i Hornslet, BMA - Maltfabrikken i Ebeltoft, Kolind+, Biblioteket i Rønde eller hos Det Rullende Bibliotek.

Når vi har biblioteksposen klar, får du en besked på sms eller mail. Biblioteksposen to-go er lånt ud til dig når du afhenter den.

For at bestille en pose skal du være oprettet som låner på biblioteket. Hvis du ikke er det i forvejen, kan du oprette dig med Nem-ID her på hjemmesiden.

Du er også velkommen til at ringe til biblioteket i vores betjente åbningstid, og bestille en pose.

Udfyld nedenstående blanket for at bestille din pose:

BEMÆRK!: Indsæt ALDRIG fortrolig persondata i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.