Andre verdener: Tre vindere af lokal skrivekonkurrence

Et par håndfulde deltagere tog udfordringen op, da Rollespillerne i Ryomgård i samarbejde med Syddjurs Bibliotek udskrev årets fantasyskrivekonkurrence under overskriften “Andre Verdener”. Nu er vinderne inden for de tre aldersgrupper endelig fundet.

Dommerpanelet bestod af den lokale fantasyforfatter Eva Egeskjold, Sanne (PGU Østjylland), Nanna (Rollespillerne i Ryomgård), Lilian (Fantasy Fellowship Djursland) og Anne-Marie (Syddjurs Bibliotek). Sammen nåede de frem til, hvem der skulle vinde i hver aldersgruppe og de glade vindere fik overrakt lækre bogpræmier på Biblioteket i Hornslet den 18.12.

Vinderne blev:

I kategorien 'De Gæve Gobliner' (8-12 år): Katrine Skovgaard med historien "De Gæve Gobliner"
I kategorien 'De Mytiske Satyrer' (13-17 år): Hector Just med historien "De Mytiske Satyrer"
I kategorien 'De Majestætiske Højelvere' (18+ år):  Alexandra Vinther med historien "Kirkevaren"

Læs selv de tre historier herunder: