Få for eksempel hjælp til at blive fortrolig med bibliotekets mange tilbud på nettet, e-bøger, lydbøger, tidsskrifter osv. Vi kan også hjælpe med digital borgerservice, din digitale postkasse og borger.dk.

Men når tekstbehandlingen svigter, iPad ‘en driller, og når du gerne vil vide noget mere om sociale medier, Skype, IT-sikkerhed og alt det andet, kan du nu booke IT-hjælp. Vi tilbyder individuel assistance, og hjælpen tilpasses den enkelte.

Skriv til syddjursbibliotek@syddjurs.dk eller ring på 23 45 38 34 for at bestille tid. Du kan booke fra 15 minutter til en times IT-hjælp. Hvor lang tid der er brug for, finder vi ud af sammen.

Du kan bruge bibliotekets PC’er eller medbringe din egen bærbare computer, tablet eller smartphone.

Syddjurs Bibliotek - syddjursbibliotek@syddjurs.dk