Lilli Gruwier: Naturhaven
Lilli Gruwier: Naturhaven

Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
0 / 30 / 50 / 75 / 125
Lokalitet
Nimtofte Kulturhus
Stationsvej 9
8581 Nimtofte
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Lilli Gruwier: Naturhaven

03.04.23
En spændende aften i den vilde haves tegn! Hvad enten du selv er i fuld gang, eller blot er nysgerrig på det med vilde haver, så vil aftenen byde på masser af inspiration og debat.

Lilli Gruwier er uddannet biolog og lokal forfatter der arbejder med den nære natur og naturoplevelser. Denne aften skal vi sammen dykke ned i hvad der sker i den vilde have, og hvordan man kan arbejde med at give plads til mere liv i sin have. Vi skal snakke om biodiversitet og langt græs, blomster, bier og haveaffald. Lilli kommer med tips og tricks til at give plads til den vilde natur helt tæt på. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål, og købe signerede bøger.  
 
Lilli Gruwier bor på en stor naturgrund med sin familie på Mols, og hun har være med til at starte den nye trend med vilde haver da hun i 2017 var medforfatter på ”Naturhaven – den mangfoldige have”. Siden har hun arbejdet med rådgivning om den bynære biodiversitet, og udgav i marts 2022 en bog, hvor hun dykker ned i ukrudtsplanter. For hvornår er en plante ukrudt, og har de nogen gavn i haven?  
 
Kom med til en spændende aften i den vilde haves tegn, hvad enten du selv er i fuld gang, eller blot er nysgerrig på det med vilde haver, så vil aftenen byde på masser af inspiration og debat.  
 
Lilli Gruwier er uddannet biolog og har udgivet “Naturhaven - den mangfoldige have”, “Hverdagsmad med tang” og “Havens forunderlige ukrudt”. 

Fællesspisning
Inden foredraget er der mulighed for at være med til fællesspisning. 
Husk tilmelding!*

Arrangeret i samarbejde med Nimtofte Kulturhus

Priser:
Voksen - Kun foredrag: 50 kr.
Voksen - Kun fællesspisning: 75 kr.
Voksen - Fællesspisning + foredrag: 125 kr.
Barn (u. 12 år) - Kun foredrag: Gratis
Barn (u. 12 år) - Kun fællesspisning: 30 kr.
Barn (u. 12 år) - Fællesspisning + foredrag: 30 kr.

Lilli Gruwier Naturhaven