Barnaby Stig Pedersen

8400 Ebeltoft
Støbesalen
Foredrag & debat

M8 præsenterer: Omsæt dine idéer til medrivende historier – på film v/ Barnaby Stig Pedersen

30.09.21
Den sidste torsdag i måneden præsenterer medlemmer fra Maltfabrikkens arbejdsfællesskab, M8, et foredrag eller en workshop. Arrangementerne er åbne for alle og gratis for medlemmer af Kabelklubben.

Denne gang fortæller Barnaby Stig Swann Pedesen om, hvordan man kan omsætte sine idéer til medrivende historier – på film.

Hvor lang skal en video egentlig være? Og hvordan sikrer du, at dine videoer bliver set til ende?

For at lave videoer der fanger folk, skal du kende de filmiske virkemidler. Igennem en blanding af teori, demonstrationer og filmeksempler lærer du, hvordan en video skrues sammen, så den engagerer seeren på et følelsesmæssigt plan og opnår den ønskede effekt.

Barnaby Stig Swann Pedersen driver Swann pro Motion, der omsætter dine værdier til medrivende historier i ord og levende billeder.

Arrangeret af M8 i samarbejde med BMA - Bibliotek, Museum, Arkiv.
Åbent for alle. Gratis for medlemmer af Kabelklubben.