Leonora Christina Skov
Leonora Christina Skov

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
125 Kr
Lokalitet
Kulturloft
Maltvej 12
8400 Ebeltoft
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Leonora Christina Skov: Hvis vi ikke taler om det

27.09.21
Mød den populære forfatter, der i 2018 turnerede landet tyndt med foredraget om sin autofiktive roman “Den der lever stille”. Nu er hun aktuel med opfølgeren “Hvis vi ikke taler om det”, der allerede ved udgivelsen i april lå på boghandlernes bestsellerlister.

Deltagerne kan glæde sig til et levende, åbenhjertigt og nærværende foredrag, hvor Leonora Christina Skov på samme vis, som i de to romaner, går tæt på sit eget liv og beredvilligt svarer på publikums spørgsmål.

I den aktuelle roman er fokus flyttet fra Leonoras kærlighedsløse barndom i Helsinge og løsrivelsen fra den dominerende mor til hendes udvikling som forfatter helt fra barnets og teenagerens skriverier og de mange pennevenner, der fyldte Leonoras barndom og ungdom, til oplevelserne i forlagsverdenen og landets litterære miljø, op- og nedture med romanudgivelser og rejsen med at skrive de to autofiktive romaner.

Leonora Christina Skov er født i Helsinge i 1976, nu bosat på Frederiksberg med hustruen Anette. Hun debuterede i 2003 med romanen Rygsvømmeren og har siden bevæget sig rundt i forskellige genrer, men ofte med outsiderne og de udstødte som gennemgående personer.