Læsetid - et læseabonnement

Nu kan du som borger i Syddjurs Kommune få bøger bragt til døren hver måned. Vi kalder det "Læsetid".

OBS: Der er i øjeblikket udsolgt af vores Læsetids-abonnement. Du kan skrive dig på venteliste ved at udfylde formularen. Når der bliver en ledig plads, kontakter vi dig.

Har du lyst til at blive inspireret til ny læsning? Måske føler du dig også isoleret, eller måske er du utryg ved at komme på biblioteket i denne tid? Så er Læsetid måske noget for dig.

En gang om måneden kommer vi hjem til dig med en ny spændende omgang litteratur lige til døren. Og vi tager også sidste måneds bøger med retur.

Du kan vælge mellem "Litteratur for voksne", "Læsning til ældre børn" og "Læsning til yngre børn".

Læsetid er en inspirationspakke af bøger leveret til din dør. Du kan ikke bestille specifikke titler.

Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig ved hjælp af formularen herunder. Her skriver du også hvor vi skal aflevere din Læsetidspakke, hvis du ikke er hjemme.

Du skal være oprettet som låner på Syddjurs Bibliotek. Hvis du ikke allerede er det, kan du oprette dig her på siden, ved at klikke på Login/opret.

Der er et max på 50 tilmeldinger, så det er først til mølle. 

Vi kommer næste gang onsdag 3. marts.

OBS: Der er i øjeblikket udsolgt af vores Læsetids-abonnement. Du kan skrive dig på venteliste ved at udfylde formularen. Når der bliver en ledig plads, kontakter vi dig.

F.eks. "Sæt under halvtag", "i skuret" osv...

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.