eReolen Global - Magazines

Adgang
Fri adgang
Fra The Economist til National Geographic, Cosmopolitan, Vogue, Alt om haven, Antik & Auktion, IN, Vi Unge og mange flere - eReolen Global Magazines giver dig adgang til mere end 300 danske og internationale magasiner.

Fremover skal du bruge hjemmesiden www.ereolenglobal.dk eller appen Libby, hvis du vil læse digitale magasiner.

Du kender måske allerede eReolen Global og appen Libby, da det også er her, du kan låne de engelske ebøger og lydbøger fra eReolen - og med tilføjelsen af magasinerne bliver det nu endnu nemmere for dig, end det før har været, at låne de digitale magasiner. 

For overgangen fra RB Digital til eReolen Global betyder, at du ikke som hidtil skal oprette dit eget login for at læse magasinerne, men bare kan benytte dit almindelige bibliotekslogin.

Vær opmærksom på, at ligesom alle ebøger og lydbøger på eReolen Global er på engelsk, så er de fleste magasiner også på engelsk. Der findes enkelte magasiner på dansk, bl.a.:
•    Antik & Auktion Denmark
•    ISABELLAS
•    Vi Unge
•    Spis Bedre
•    Psykologi
•    IN

Magasindatabasen på eReolen Global dækker magasiner, der er op til 3 år gamle.  

Sådan finder du magasinerne
På hjemmesiden
På eReolen Globals hjemmeside finder du menupunktet 'Magazines' i toppen af siden. Det leder dig ind til magasinsamlingen.

Find magasinerne på eReolen Global
I appen
I appen Libby trykker du på Explore og vælge Guide: Magazines. Det leder dig ind til magasinsamlingen.

 


 Har du i forvejen brugt eReolen Global eller RB Digital?
For dig, der i forvejen bruger eReolen Global / Libby til at låne engelske ebøger og lydbøger, betyder tilføjelsen af magasinerne ingen ændringer. Magasinerne tæller ikke med i lånekvoten.

Har du brugt den tidligere platform RB Digital, så skal du så vænne dig til, at du ikke længere opbygger en historik på samme måde som tidligere. De lånte magasiner på eReolen Global / Libby bliver nemlig automatisk afleveret igen efter 21 dage, hvorefter de forsvinder fra din oversigt.
Har du brug for at vende tilbage til et magasin, er det derfor nødvendigt at sætte det på huskelisten og genlåne det.
Ved overgangen til eReolen Global / Libby mister du desuden din lånehistorik fra RB Digital.